Recept zoekresultatenForel met bruine boter, amandelen en kappertjes
Recept zoekresultatenForel met bruine boter, amandelen en kappertjes
Delhaize logo
  • Forel met bruine boter, amandelen en kappertjes
    B

Forel met bruine boter, amandelen en kappertjes

door Jeroen Meus
Forel met bruine boter, amandelen en kappertjesB
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 schoongemaakte hele forellen
  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 1 bussel waterkers
  • 12 takjes verse tijm
  • 1/2 citroen
  • 1/3 bussel kervel (voor de saus)
  • 8 takjes rozemarijn
  • 2 el boter
  • 1 e.l. olijfolie
  • 100 g verse boter (voor de saus)
  • 1/3 bosje bladpeterselie
  • 2 el kappertjes
  • peper
  • 4 el amandelschilfers
  • grof zeezout
  • 4 schoongemaakte hele forellen
  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 1 bussel waterkers
  • 12 takjes verse tijm
  • 1/2 citroen
  • 1/3 bussel kervel (voor de saus)
  • 8 takjes rozemarijn
  • 2 el boter
  • 1 e.l. olijfolie
  • 100 g verse boter (voor de saus)
  • 1/3 bosje bladpeterselie
  • 2 el kappertjes
  • peper
  • 4 el amandelschilfers
  • grof zeezout