Flatkökur en gerookte zalmmousse

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 220 g skyr natuur (IJslandse yoghurt)
- 250 g zelfrijzende bloem (+ een beetje extra) (voor de flatkökur)
- 3 el olijfolie (voor de flatkökur)
- 1 snufje zout (voor de flatkökur)
- 1 citroen (voor de mousse)
- 2 pakken van 140 g gerookte zalm (voor de mousse)
- 2 dl slagroom (voor de mousse)
- 200 g skyr natuur (IJslandse yoghurt) (voor de mousse)
- 1 el mierikswortel (voor de mousse)
- 1/2 bussel dille (voor de mousse)
- roze peper (optioneel) (voor de mousse)
- peper en zout (voor de mousse)
- 220 g skyr natuur (IJslandse yoghurt)
- 250 g zelfrijzende bloem (+ een beetje extra) (voor de flatkökur)
- 3 el olijfolie (voor de flatkökur)
- 1 snufje zout (voor de flatkökur)
- 1 citroen (voor de mousse)
- 2 pakken van 140 g gerookte zalm (voor de mousse)
- 2 dl slagroom (voor de mousse)
- 200 g skyr natuur (IJslandse yoghurt) (voor de mousse)
- 1 el mierikswortel (voor de mousse)
- 1/2 bussel dille (voor de mousse)
- roze peper (optioneel) (voor de mousse)
- peper en zout (voor de mousse)