Recept zoekresultatenFlapjes met geitenkaas en kersen
Recept zoekresultatenFlapjes met geitenkaas en kersen
Delhaize logo
  • Flapjes met geitenkaas en kersen

Flapjes met geitenkaas en kersen

Flapjes met geitenkaas en kersen
Makkelijk
30-60 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 3 geitenkaasjes (crottin de Chavignol)
  • 1/2 bokaal kersen "Taste of Inspirations"
  • 1 rolletje bladerdeeg met boter
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 ei
  • peper
  • 3 geitenkaasjes (crottin de Chavignol)
  • 1/2 bokaal kersen "Taste of Inspirations"
  • 1 rolletje bladerdeeg met boter
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 ei
  • peper

Begin met koken

  1. 1
    Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. 2
    Snij de geitenkaasjes horizontaal in twee. Giet de kersen af.
  3. 3
    Ontrol het vel bladerdeeg en snij in 6 (zoals een taart). Leg een half kaasje in het midden van elke driehoek, kruid met peper en leg er 3 kersen op. Breng de drie punten van de driehoeken samen, voeg een takje rozemarijn toe en draai om de flapjes te sluiten.
  4. 4
    Leg het bakpapier van de deegverpakking op de ovenplaat, schik er de flapjes op en smeer ze in met het losgeklopte ei. Bak in 15 min. goudbruin in de oven.
  5. 5
    Dien warm of lauw op. Serveer met een slaatje.
  1. 1
    Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. 2
    Snij de geitenkaasjes horizontaal in twee. Giet de kersen af.
  3. 3
    Ontrol het vel bladerdeeg en snij in 6 (zoals een taart). Leg een half kaasje in het midden van elke driehoek, kruid met peper en leg er 3 kersen op. Breng de drie punten van de driehoeken samen, voeg een takje rozemarijn toe en draai om de flapjes te sluiten.
  4. 4
    Leg het bakpapier van de deegverpakking op de ovenplaat, schik er de flapjes op en smeer ze in met het losgeklopte ei. Bak in 15 min. goudbruin in de oven.
  5. 5
    Dien warm of lauw op. Serveer met een slaatje.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Brunch
Voorgerecht

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

  • Taste of Inspirations Geitenkaas | Rocamadour | AOC
    3 × 2 x 35 gr
    3
    39
  • Delhaize Kersen | Caissette | Bio
    500 gr
    Bio
      6
      99
    • Delhaize Bladerdeeg | Vers
      230 gr
      • Kleine Leeuw, kleine prijs
      0
      81
    • Santa Maria Kruiden | Rozemarijn
      21 gr
      2
      95
    • Delhaize Eieren | Bruine | Medium
      4 st
      1
      99
    • Reeds in je keuken

    • Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
      50 gr
      • Kleine Leeuw, kleine prijs
      1
      49

    Totaal:

    €22,91