Snij de geitenkaasjes horizontaal in twee. Giet de kersen af.
3
Ontrol het vel bladerdeeg en snij in 6 (zoals een taart). Leg een half kaasje in het midden van elke driehoek, kruid met peper en leg er 3 kersen op. Breng de drie punten van de driehoeken samen, voeg een takje rozemarijn toe en draai om de flapjes te sluiten.
4
Leg het bakpapier van de deegverpakking op de ovenplaat, schik er de flapjes op en smeer ze in met het losgeklopte ei. Bak in 15 min. goudbruin in de oven.
5
Dien warm of lauw op. Serveer met een slaatje.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snij de geitenkaasjes horizontaal in twee. Giet de kersen af.
3
Ontrol het vel bladerdeeg en snij in 6 (zoals een taart). Leg een half kaasje in het midden van elke driehoek, kruid met peper en leg er 3 kersen op. Breng de drie punten van de driehoeken samen, voeg een takje rozemarijn toe en draai om de flapjes te sluiten.
4
Leg het bakpapier van de deegverpakking op de ovenplaat, schik er de flapjes op en smeer ze in met het losgeklopte ei. Bak in 15 min. goudbruin in de oven.
5
Dien warm of lauw op. Serveer met een slaatje.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Brunch
Voorgerecht
Ingrediënten voor 6 personen
Toon:
Taste of Inspirations Geitenkaas | Rocamadour | AOC