Filet van fazant à la forestière


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 takjes bladpeterselie
- 250 g bospaddestoelen (mengeling naar keuze)
- 5 cl cognac
- 1 grote ui
- 1 kruidentuiltje
- boter
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 600 g fazantenfilet
- 200 g gekookte kastanjes, vacuümverpakt
- 15 cl gevogeltefond
- 2 el olijfolie
- peper
- 15 cl zoete witte wijn (moelleux)
- 3 takjes bladpeterselie
- 250 g bospaddestoelen (mengeling naar keuze)
- 5 cl cognac
- 1 grote ui
- 1 kruidentuiltje
- boter
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 600 g fazantenfilet
- 200 g gekookte kastanjes, vacuümverpakt
- 15 cl gevogeltefond
- 2 el olijfolie
- peper
- 15 cl zoete witte wijn (moelleux)