Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Filet van Mechelse koekoek
Recept zoekresultaten
Filet van Mechelse koekoek
Filet van Mechelse koekoek
door Peter Goossens
Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
2 porties
60 g
ongezouten boter (voor het eekhoorntjesbrood)
Parmezaanse kaas in schilfers
fleur de sel
kervel
1
dresseerring diameter 9 cm
1
fijngesnipperde sjalot
1 teentje
knoflook
1 el
sojasaus
50 ml
kalfsfond
20 g
ongezouten boter (voor de koekoek)
2
filets van Mechelse koekoek, met vel (120-140 g/filet)
2
stronken grondwitloof
5
mooie grote stukken eekhoorntjesbrood (ongeveer 40 g per stuk)
25 g
ongezouten boter (voor het schuim)
100 g
geraspte parmezaanse kaas (reggiano)
100 ml
gevogeltefond
150 ml
volle melk
suiker (facultatief)
nootmuskaat
zout
zwarte peper
50 g
ongezouten boter (voor het witloof)
60 g
ongezouten boter (voor het eekhoorntjesbrood)
Parmezaanse kaas in schilfers
fleur de sel
kervel
1
dresseerring diameter 9 cm
1
fijngesnipperde sjalot
1 teentje
knoflook
1 el
sojasaus
50 ml
kalfsfond
20 g
ongezouten boter (voor de koekoek)
2
filets van Mechelse koekoek, met vel (120-140 g/filet)
2
stronken grondwitloof
5
mooie grote stukken eekhoorntjesbrood (ongeveer 40 g per stuk)
25 g
ongezouten boter (voor het schuim)
100 g
geraspte parmezaanse kaas (reggiano)
Toon meer