Farfalle met worst en boerenkool

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g farfalle
- 200 g Italiaanse chipolata
- 400 g boerenkool
- 240 g witte Cannellini bonen (uit blik, uitgelekt gewicht)
- 1/2 bakje semigedroogde tomaten met olie
- 2 teentjes knoflook
- 1 el gedroogde, versnipperde oregano
- 100 g geraspte grana padano
- 1 ui
- 1 mager bouillonblokje
- 200 g farfalle
- 200 g Italiaanse chipolata
- 400 g boerenkool
- 240 g witte Cannellini bonen (uit blik, uitgelekt gewicht)
- 1/2 bakje semigedroogde tomaten met olie
- 2 teentjes knoflook
- 1 el gedroogde, versnipperde oregano
- 100 g geraspte grana padano
- 1 ui
- 1 mager bouillonblokje