Farfalle met worst en boerenkool
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldKids
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 200 g farfalle
- 200 g Italiaanse chipolata
- 400 g boerenkool
- 240 g witte Cannellini bonen (uit blik, uitgelekt gewicht)
- 1/2 bakje semigedroogde tomaten met olie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- gedroogde, versnipperde oregano
- 1 mager bouillonblokje
- 1 bakje geraspte grana padano
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2018070200079720000
224 gr
12,90 €/kg
€2,89
Toevoegen
S2009032500149520000
F2013092300731800000
S2015012000013880000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
- Los het bouillonblokje op in een pot kokend water en kook hierin de farfalle gedurende 11 minuten. Haal 25 cl van het kookvocht uit de pot en giet de farfalle daarna af.
- Giet 2 eetlepels van de tomatenolie in een grote pan en stoof er de fijngehakte ui, het geperste knoflookteentje, de oregano en de chipolata in kleine stukjes in aan. Wanneer alles goudbruin is, voeg je de grofgehakte boerenkool en (uitgelekte en vooraf gespoelde) bonen toe. Laat dit 5 minuten stoven op een middelhoog vuurtje.
- Snijd de tomaten in reepjes en voeg ze samen met de 25 cl bouillon toe aan het gerecht. Doe er ook de uitgelekte pasta bij. Meng goed en breng het geheel op smaak.
- Dien meteen op met wat snippers van de grana padano.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2018070200079720000
224 gr
12,90 €/kg
€2,89
Toevoegen
S2009032500149520000
F2013092300731800000
S2015012000013880000
Laad nog 4 producten