Express frambozensorbet en chocoladehoorntjes
door Gema Gomez


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eiwitten (voor de sorbet)
- 600 g frambozen (voor de sorbet)
- 90 g bloemsuiker (voor de sorbet)
- 35 g gepelde pistachenoten (voor de hoorntjes met witte chocolade en pistachenoten)
- 6 ijshoorntjes (voor de hoorntjes met witte chocolade en pistachenoten)
- 100 g witte chocolade (voor de hoorntjes met witte chocolade en pistachenoten)
- 40 g cashewnoten (voor de hoorntjes met pure chocolade en gekaramelliseerde cashewnoten)
- 6 ijshoorntjes (voor de hoorntjes met pure chocolade en gekaramelliseerde cashewnoten)
- 100 g pure chocolade 70% (voor de hoorntjes met pure chocolade en gekaramelliseerde cashewnoten)
- 1,5 el biorietsuiker in kristalvorm (voor de hoorntjes met pure chocolade en gekaramelliseerde cashewnoten)
- 2 eiwitten (voor de sorbet)
- 600 g frambozen (voor de sorbet)
- 90 g bloemsuiker (voor de sorbet)
- 35 g gepelde pistachenoten (voor de hoorntjes met witte chocolade en pistachenoten)
- 6 ijshoorntjes (voor de hoorntjes met witte chocolade en pistachenoten)
- 100 g witte chocolade (voor de hoorntjes met witte chocolade en pistachenoten)
- 40 g cashewnoten (voor de hoorntjes met pure chocolade en gekaramelliseerde cashewnoten)
- 6 ijshoorntjes (voor de hoorntjes met pure chocolade en gekaramelliseerde cashewnoten)
- 100 g pure chocolade 70% (voor de hoorntjes met pure chocolade en gekaramelliseerde cashewnoten)
- 1,5 el biorietsuiker in kristalvorm (voor de hoorntjes met pure chocolade en gekaramelliseerde cashewnoten)