Exotische lollies
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Kids
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 24 Porties
- 1/4 ananas
- 1 banaan
- 1/2 mango
- plastieken of houten vorkjes
- 200 g pure dessertchocolade
- veelkleurige suikerpareltjes (facultatief)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100333300000
S2010093000560960000
S1995012700062120000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min
- Hak de chocolade in stukken en laat ze langzaam smelten au bain-marie.
- Pel intussen de banaan, verwijder de uiteinden en snij de rest in 8 dikke schijven. Snij de geschilde mango en ananas in stukken van dezelfde grootte. Bedek een groot dienblad met bakpapier.
- Hou de gesmolten chocolade op temperatuur. Prik een vorkje in elk stuk fruit. Bestrijk de stukken met chocolade met behulp van een keukenpenseel en leg ze achtereenvolgens op het dienblad. Versier eventueel met suikerparels.
- Laat minstens 30 min in de koelkast opstijven. Serveer koel.
Kooktip
De gesmolten chocolade zal makkelijker aan het fruit kleven wanneer je de stukken ananas en mango eerst droog dept met keukenpapier.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids
Overig
Lente,Zomer
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100333300000
S2010093000560960000
S1995012700062120000
Laad nog 1 producten