El Diablo
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Barbecue
Dranken

Ingrediënten voor 1 Porties
1 Porties
- 1,5 cl crème de cassis
- 4 cl Reposado Tequila
- 1 fles Ginger Beer
- 2 cl limoensap
- 1 limoen
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2010010600235520000
S2014070300261340000
S2013062803194280000
Begin met koken
- Vul het glas met ijsblokjes en voeg de tequila en vervolgens de crème de cassis en het geperste limoensap toe.
- Voeg als laatste de "Ginger Beer" limonade.
- Een mooi schijfje limoen om te garneren, of 2 halve schijfjes die je als duivelsoortjes bovenop deze El Diablo zet.
Kooktip
- Achter de El Diablo schuilt een heel eenvoudig verhaal. 1946, California. Een lokale restauranthouder vond deze cocktail uit na het succes van de 'Mai Tai', die hij eveneens bedacht.
- Goed om te weten: voor een cocktail met een minder uitgesproken gembersmaak vervang je het Fentimans Ginger Beer door Fever-Tree Ginger Ale.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Zuid-Amerikaans
Vegan
Barbecue
Overig
Dranken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2010010600235520000
S2014070300261340000
S2013062803194280000