Delhaize logo
  • El Diablo

El Diablo

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegan
Barbecue
Dranken
El Diablo

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1,5 cl crème de cassis
  • 4 cl Reposado Tequila
  • 1 fles Ginger Beer
  • 2 cl limoensap
  • 1 limoen

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • 50 cl
    16,98 €/l
    €8,49
    S2010010600235520000
  • Limoen | 1 st
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    0,49 €/st
    €0,49
    F2020032300055460000
  • Limoenen 4st | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    300 gr
    8,17 €/kg
    €2,45
    F2021082500086100000
  • Begin met koken

    1. Vul het glas met ijsblokjes en voeg de tequila en vervolgens de crème de cassis en het geperste limoensap toe.
    2. Voeg als laatste de "Ginger Beer" limonade.
    3. Een mooi schijfje limoen om te garneren, of 2 halve schijfjes die je als duivelsoortjes bovenop deze El Diablo zet.

    Kooktip

    • Achter de El Diablo schuilt een heel eenvoudig verhaal. 1946, California. Een lokale restauranthouder vond deze cocktail uit na het succes van de 'Mai Tai', die hij eveneens bedacht.
    • Goed om te weten: voor een cocktail met een minder uitgesproken gembersmaak vervang je het Fentimans Ginger Beer door Fever-Tree Ginger Ale.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Zuid-Amerikaans
    Vegan
    Barbecue
    Overig
    Dranken
    • El Diablo

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • 50 cl
    16,98 €/l
    €8,49
    S2010010600235520000
  • Limoen | 1 st
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    0,49 €/st
    €0,49
    F2020032300055460000
  • Limoenen 4st | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    300 gr
    8,17 €/kg
    €2,45
    F2021082500086100000