Eendenborstfilets, misosaus met sinaasappel, pinda's en goudbruine uien
door Line Couvreur


Gemiddeld
< 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 grote eendenborstfilets
- 150 g gezouten geroosterde pindanoten
- 8 zoete uien (± 1,5 kg)
- 7 sinaasappels
- 1/2 citroen
- 120 g gember
- 1 bussel koriander
- 8 takjes tijm
- 4 kl agavesiroop
- 3 el agavesiroop
- 150 g misopasta
- 4 el sojasaus
- 3 el olijfolie
- Espelettepeper
- fleur de sel
- 4 grote eendenborstfilets
- 150 g gezouten geroosterde pindanoten
- 8 zoete uien (± 1,5 kg)
- 7 sinaasappels
- 1/2 citroen
- 120 g gember
- 1 bussel koriander
- 8 takjes tijm
- 4 kl agavesiroop
- 3 el agavesiroop
- 150 g misopasta
- 4 el sojasaus
- 3 el olijfolie
- Espelettepeper
- fleur de sel