De hondsdagensalade
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 2 kleine meloenen
- 2 komkommers
- op smaak gebrachte vinaigrette
- 10 verse muntblaadjes
- Peper van de molen
- zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2007062600338410000
S2011021000015720000
Reeds in je keuken
S2009121808001360000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
- Schil de komkommers en de meloen(en) en snij ze in blokjes.
- Doe alles in een slakom, bestrooi met een weinig zout en peper, voeg de vinaigrette en de fijngehakte muntblaadjes toe en meng.
- Bewaar 1 uur in de koelkast alvorens op te dienen.
Kooktip
Je kan 2 kleine meloenen vervangen door 1 grote meloen (voor 4 porties).
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Brunch
Overig
Zomer
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2007062600338410000
S2011021000015720000
Reeds in je keuken
S2009121808001360000
Laad nog 1 producten