Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk bericht:Er wordt een valse Tupperware-wedstrijd verspreid onder onze klanten.Meer info >

Recept zoekresultatenCurry van kabeljauw met kokosmelk
Delhaize logo
  • Curry van kabeljauw met kokosmelk
Curry van kabeljauw met kokosmelk

Curry van kabeljauw met kokosmelk

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 600 g kabeljauwfilets
  • 1 paksoi
  • 250 g kerstomaten
  • 1 ui
  • 1 groene citroen
  • 1/2 bussel koriander
  • 250 g basmatirijst
  • 4 dl kokosmelk
  • 4 el olijfolie
  • 2 el curry
  • peper
  • zout
  • 600 g kabeljauwfilets
  • 1 paksoi
  • 250 g kerstomaten
  • 1 ui
  • 1 groene citroen
  • 1/2 bussel koriander
  • 250 g basmatirijst
  • 4 dl kokosmelk
  • 4 el olijfolie
  • 2 el curry
  • peper
  • zout

Begin met koken

1
Verwijder de groene uiteinden van de paksoi en leg ze apart. Snijd de witte stengels in grote stukken en bak ze samen met de gesnipperde ui in een sauteerpan met olijfolie. Dek af en laat 10 min. sudderen op een laag vuurtje.  
2
Bestrooi met curry, roer 1 min. en voeg dan de gehalveerde kerstomaatjes en de gehakte groene stukken paksoi toe. Bak 2 min. op een hoog vuur en voeg dan de kokosmelk, wat limoensap (naar smaak) en peper en zout toe. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuurtje. 
3
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
4
Snijd de vis in stukken en breng op smaak met peper en zout. Leg de stukken vis op de groenten, dek af en laat 2 min. sudderen. Haal de pan van het vuur en laat nog 5 min. rusten met het deksel erop. 
5
Voeg de gehakte koriander toe en dien op samen met de rijst. Leg er ook een paar partjes limoen bij. 
1
Verwijder de groene uiteinden van de paksoi en leg ze apart. Snijd de witte stengels in grote stukken en bak ze samen met de gesnipperde ui in een sauteerpan met olijfolie. Dek af en laat 10 min. sudderen op een laag vuurtje.  
2
Bestrooi met curry, roer 1 min. en voeg dan de gehalveerde kerstomaatjes en de gehakte groene stukken paksoi toe. Bak 2 min. op een hoog vuur en voeg dan de kokosmelk, wat limoensap (naar smaak) en peper en zout toe. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuurtje. 
3
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
4
Snijd de vis in stukken en breng op smaak met peper en zout. Leg de stukken vis op de groenten, dek af en laat 2 min. sudderen. Haal de pan van het vuur en laat nog 5 min. rusten met het deksel erop. 
5
Voeg de gehakte koriander toe en dien op samen met de rijst. Leg er ook een paar partjes limoen bij. 

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwfilet | IJsland

Delhaize

Kabeljauwfilet | IJsland

2 × +/- 330 gr

+/-€16,16

Paksoi

Delhaize

Paksoi

1 st

€1,69

Kerstomaat | rood

Delhaize

Kerstomaat | rood

250 gr

€1,99

Witte uien | Netje

Delhaize

Witte uien | Netje

400 gr

€1,49

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,59

Fijngesneden koriander

Delhaize

Fijngesneden koriander

50 gr

€1,25

Rijst | Basmati | Kookbuiltje

Bosto

Rijst | Basmati | Kookbuiltje

4 x 75 gr

€2,29

Kokosnotenmelk

So Thai

Kokosnotenmelk

40 cl

€3,15

Paste | Red curry

So Thai

Paste | Red curry

110 gr

€2,45

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€5,15

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
+/-€31,06