Croûte met rode vruchten en basilicum

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei (voor het deeg)
- 250 g bloem + voor het werkblad (voor het taartdeeg)
- 50 g extrafijne suiker (voor het deeg)
- 100 g gezouten boter (voor het deeg) + een beetje voor de bakvorm
- 400 g rode vruchten (naar keuze)
- 1 citroen
- 2,5 dl room
- 60 g extrafijne suiker
- 1 dl water
- 1 pot verse basilicum
- 1 ei (voor het deeg)
- 250 g bloem + voor het werkblad (voor het taartdeeg)
- 50 g extrafijne suiker (voor het deeg)
- 100 g gezouten boter (voor het deeg) + een beetje voor de bakvorm
- 400 g rode vruchten (naar keuze)
- 1 citroen
- 2,5 dl room
- 60 g extrafijne suiker
- 1 dl water
- 1 pot verse basilicum