Recept zoekresultatenCreoolse vlees- en visfricassee
Recept zoekresultatenCreoolse vlees- en visfricassee
Delhaize logo
  • Creoolse vlees- en visfricassee
    A

Creoolse vlees- en visfricassee

Creoolse vlees- en visfricasseeA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el arachideolie
  • 2 el gehakte bladpeterselie
  • 2 g boter
  • 500 g diepgevroren scampi’s
  • 5 el gedroogde kokosnoot
  • 2 el gehakte koriander
  • 1 kl kandijsuiker
  • 1 el kerriepoeder
  • 40 dl kokosmelk
  • 1 el arachideolie
  • 2 el gehakte bladpeterselie
  • 2 g boter
  • 500 g diepgevroren scampi’s
  • 5 el gedroogde kokosnoot
  • 2 el gehakte koriander
  • 1 kl kandijsuiker
  • 1 el kerriepoeder
  • 40 dl kokosmelk