Recept zoekresultatenCrème brûlée met ganzenlever, salade met frambozen en dobbelsteentjes van peperkoek
Recept zoekresultatenCrème brûlée met ganzenlever, salade met frambozen en dobbelsteentjes van peperkoek
Delhaize logo
  • Crème brûlée met ganzenlever, salade met frambozen en dobbelsteentjes van peperkoek
    Nutri-Score C

Crème brûlée met ganzenlever, salade met frambozen en dobbelsteentjes van peperkoek

Crème brûlée met ganzenlever, salade met frambozen en dobbelsteentjes van peperkoekC
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 120 g ganzenlever
  • 25 cl room met 20% v.g.
  • 2 eieren
  • 1 kleine sjalot
  • 6 kl blonde kandijsuiker
  • 4 e.l. olijfolie
  • 4 sneden peperkoek
  • 1/2 kl mosterd op oude wijze
  • 1 zakje gemengde sla naar keuze
  • peper
  • 1 schaaltje frambozen
  • 2 el wijnazijn van frambozen
  • 120 g ganzenlever
  • 25 cl room met 20% v.g.
  • 2 eieren
  • 1 kleine sjalot
  • 6 kl blonde kandijsuiker
  • 4 e.l. olijfolie
  • 4 sneden peperkoek
  • 1/2 kl mosterd op oude wijze
  • 1 zakje gemengde sla naar keuze
  • peper
  • 1 schaaltje frambozen
  • 2 el wijnazijn van frambozen