Recept zoekresultatenCote à l'os van Belgisch witblauw, witloofslaatje en bintjeswafels
Recept zoekresultatenCote à l'os van Belgisch witblauw, witloofslaatje en bintjeswafels
Delhaize logo

Cote à l'os van Belgisch witblauw, witloofslaatje en bintjeswafels

Cote à l'os van Belgisch witblauw, witloofslaatje en bintjeswafels
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 côte à l’os van Belgisch witblauw (± 1,2 kg)
  • 1 kg witloof
  • 1 citroen
  • 3 el olijfolie
  • 6 takjes tijm
  • peper en zout
  • 2 eieren (voor de bintjeswafels)
  • 650 g Bintje-aardappelen (voor de bintjeswafels)
  • 75 g zelfrijzende bloem (voor de bintjeswafels)
  • 100 g parmigiano (voor de bintjeswafels)
  • 75 g boter(voor de bintjeswafels)
  • 1/2 bussel bieslook (voor de bintjeswafels)
  • 1 eidooier (voor de Brusselse dressing)
  • 1/2 bussel lente-uitjes (voor de Brusselse dressing)
  • 1 el mosterd (voor de Brusselse dressing)
  • 3 el wittewijnazijn (voor de Brusselse dressing)
  • 3 dl slaolie (voor de Brusselse dressing)
  • 1/2 bussel bieslook (voor de Brusselse dressing)
  • peper en zout (voor de Brusselse dressing)
  • 1 côte à l’os van Belgisch witblauw (± 1,2 kg)
  • 1 kg witloof
  • 1 citroen
  • 3 el olijfolie
  • 6 takjes tijm
  • peper en zout
  • 2 eieren (voor de bintjeswafels)
  • 650 g Bintje-aardappelen (voor de bintjeswafels)
  • 75 g zelfrijzende bloem (voor de bintjeswafels)
  • 100 g parmigiano (voor de bintjeswafels)
  • 75 g boter(voor de bintjeswafels)
  • 1/2 bussel bieslook (voor de bintjeswafels)
  • 1 eidooier (voor de Brusselse dressing)
  • 1/2 bussel lente-uitjes (voor de Brusselse dressing)
  • 1 el mosterd (voor de Brusselse dressing)