Cocktail met passie
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
1 op 5Vegan
Romantisch diner,Moederdag
Dranken
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 375 cl gekoelde champagne (of cava) brut
- muntblaadjes
- 200 g sorbet van passievruchten
- 1 passievrucht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100311900000
S2017122101373780000
F1986053100337200000
Begin met koken
- Doe de sorbet 30 min. op voorhand in een karaf en zet in de koelkast om zachter te worden.
- Voeg er, juist voor het opdienen, de champagne geleidelijk en al roerend aan toe.
- Dek af en laat 5 min. rusten in de koelkast (het schuim zal verdwijnen).
- Steek kwartjes passievrucht en muntblaadjes op houten prikkers.
- Schenk de cocktail in de glazen, versier met de prikkers en dien onmiddellijk op.
Kooktip
- Mooi berijmde glazen bekom je door ze een kwartiertje op voorhand in de diepvriezer te plaatsen.
- Variant: Ook lekker met andere sorbetsmaken: limoen, rode vruchten, wijnperzik, mandarijn, ...
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Zuid-Amerikaans
Vegan
Romantisch diner,Moederdag
Overig
Dranken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100311900000
S2017122101373780000
F1986053100337200000