1
Verwarm de oven voor op 190°C. Houd een klontje boter apart voor de bakvorm en doe de rest in stukken in een kookpot. Verwarm op een zacht vuurtje en strooi er de chocolade bovenop zodra de boter begint te smelten. Laat heel langzaam smelten en haal de pan van het vuur vóór alles volledig gesmolten is. Laat 2 min. rusten en meng dan.
2
Voeg de suiker toe en vervolgens, één voor één, de eieren, terwijl je de bereiding telkens mengt. Roer er de gezeefde bloem onder.
3
Bekleed de bodem van een bakvorm van 20 cm diameter met een op maat gesneden stuk bakpapier. Beboter de randen van de vorm en giet er het deeg in. Schuif 25 min. in de oven. Laat afkoelen en ontvorm. Als je tijd hebt, dek de moelleux af en laat hem tot de volgende dag rusten … hij zal nog lekkerder zijn!
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Houd een klontje boter apart voor de bakvorm en doe de rest in stukken in een kookpot. Verwarm op een zacht vuurtje en strooi er de chocolade bovenop zodra de boter begint te smelten. Laat heel langzaam smelten en haal de pan van het vuur vóór alles volledig gesmolten is. Laat 2 min. rusten en meng dan.
2
Voeg de suiker toe en vervolgens, één voor één, de eieren, terwijl je de bereiding telkens mengt. Roer er de gezeefde bloem onder.
3
Bekleed de bodem van een bakvorm van 20 cm diameter met een op maat gesneden stuk bakpapier. Beboter de randen van de vorm en giet er het deeg in. Schuif 25 min. in de oven. Laat afkoelen en ontvorm. Als je tijd hebt, dek de moelleux af en laat hem tot de volgende dag rusten … hij zal nog lekkerder zijn!