Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Babycorner
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Chocoladeganache met sinaasappel, zoute karamel met passievruchten en citrussorbet
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Chocoladeganache met sinaasappel, zoute karamel met passievruchten en citrussorbet
Chocoladeganache met sinaasappel, zoute karamel met passievruchten en citrussorbet
door Lionel Rigolet
Moeilijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
Aamelden / registreren
3 grote
gelatineblaadjes (gedrenkt in koud water)
fleur de sel uit Gérande
35 g
passievruchtencoulis
100 g
zure room
1
sinaasappel
kletskop Taste of Inspirations
30 g
dark Pearls Jacques
2 bolletjes
mandarijnsorbet
1/2
sinaasappel (enkel zeste)
75 g
eiwitten
75 g
fijne kristalsuiker (voor karamel)
50 g
Côte d’Or sinaasappel zwart 70%
150 g
callets Dessert fondant
3 morceaux
suikerklontjes
2,5 g
agar-agar
2 dl
bloedsinaasappelsap
10 g
gezouten boter
75 g
room (voor karamel)
40 dl
water
3 grote
gelatineblaadjes (gedrenkt in koud water)
fleur de sel uit Gérande
35 g
passievruchtencoulis
100 g
zure room
1
sinaasappel
kletskop Taste of Inspirations
30 g
dark Pearls Jacques
2 bolletjes
mandarijnsorbet
1/2
sinaasappel (enkel zeste)
75 g
eiwitten
75 g
fijne kristalsuiker (voor karamel)
50 g
Côte d’Or sinaasappel zwart 70%
150 g
callets Dessert fondant
3 morceaux
suikerklontjes
2,5 g
agar-agar
Toon meer