Recept zoekresultatenChocoladeganache met sinaasappel, zoute karamel met passievruchten en citrussorbet
Recept zoekresultatenChocoladeganache met sinaasappel, zoute karamel met passievruchten en citrussorbet
Delhaize logo

Chocoladeganache met sinaasappel, zoute karamel met passievruchten en citrussorbet

door Lionel Rigolet
Chocoladeganache met sinaasappel, zoute karamel met passievruchten en citrussorbet
Moeilijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 3 grote gelatineblaadjes (gedrenkt in koud water)
  • fleur de sel uit Gérande
  • 35 g passievruchtencoulis
  • 100 g zure room
  • 1 sinaasappel
  • kletskop Taste of Inspirations
  • 30 g dark Pearls Jacques
  • 2 bolletjes mandarijnsorbet
  • 1/2 sinaasappel (enkel zeste)
  • 75 g eiwitten
  • 75 g fijne kristalsuiker (voor karamel)
  • 50 g Côte d’Or sinaasappel zwart 70%
  • 150 g callets Dessert fondant
  • 3 morceaux suikerklontjes
  • 2,5 g agar-agar
  • 2 dl bloedsinaasappelsap
  • 10 g gezouten boter
  • 75 g room (voor karamel)
  • 40 dl water
  • 3 grote gelatineblaadjes (gedrenkt in koud water)
  • fleur de sel uit Gérande
  • 35 g passievruchtencoulis
  • 100 g zure room
  • 1 sinaasappel
  • kletskop Taste of Inspirations
  • 30 g dark Pearls Jacques
  • 2 bolletjes mandarijnsorbet
  • 1/2 sinaasappel (enkel zeste)
  • 75 g eiwitten
  • 75 g fijne kristalsuiker (voor karamel)
  • 50 g Côte d’Or sinaasappel zwart 70%
  • 150 g callets Dessert fondant
  • 3 morceaux suikerklontjes
  • 2,5 g agar-agar