1
Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de gehakte chocolade au bain-marie. Haal hem van het vuur en meng er de bananen in blokjes onder. Bedek een ovenplaat met bakpapier.
2
Snijd 1 brickvel in 2. Schep een grote lepel bananen met chocolade in het midden van elke helft, langs de snijlijn. Plooi de punten naar binnen op de vulling en rol op. Maak 10 kleine loempia’s op dezelfde manier en leg ze één voor één op de ovenplaat. Smeer ze in met het losgeklopte ei en bak ze 15 min goudbruin in de oven.
3
Dien warm op en tast meteen toe.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de gehakte chocolade au bain-marie. Haal hem van het vuur en meng er de bananen in blokjes onder. Bedek een ovenplaat met bakpapier.
2
Snijd 1 brickvel in 2. Schep een grote lepel bananen met chocolade in het midden van elke helft, langs de snijlijn. Plooi de punten naar binnen op de vulling en rol op. Maak 10 kleine loempia’s op dezelfde manier en leg ze één voor één op de ovenplaat. Smeer ze in met het losgeklopte ei en bak ze 15 min goudbruin in de oven.
3
Dien warm op en tast meteen toe.