1
Zorg dat alle ingrediënten heel koud zijn, bijna bevroren.
2
Giet de siroop uit het blik lychees af en doe er 20 cl van in een beker.
3
Voeg de aardbeienlikeur toe en roer. Bewaar in afwachting in de koelkast.
4
Maak 8 brochetjes, steek er telkens een aardbeiringetje, een lychee en een hele aardbei op.
5
Net voor het serveren: vul de glazen voor een derde met het siroopmengsel, voeg dan de champagne toe en werk af met de brochetjes.
1
Zorg dat alle ingrediënten heel koud zijn, bijna bevroren.
2
Giet de siroop uit het blik lychees af en doe er 20 cl van in een beker.
3
Voeg de aardbeienlikeur toe en roer. Bewaar in afwachting in de koelkast.
4
Maak 8 brochetjes, steek er telkens een aardbeiringetje, een lychee en een hele aardbei op.
5
Net voor het serveren: vul de glazen voor een derde met het siroopmengsel, voeg dan de champagne toe en werk af met de brochetjes.