Hak de uien en fruit ze in een pan met de olie op een zacht vuurtje. Snipper de selder en de paprika's fijn. Voeg ze bij de uien, samen met de geperste teentjes knoflook, het chilipoeder, de komijn, de kaneel en (eventueel) de harissa. Laat nog 5 min verder stoven.
2
Voeg de tomatenblokjes, het verkruimelde bouillonblokje en de kokospalmsuiker toe. Zet het deksel op de pan en laat 25 min op een zacht vuurtje sudderen.
3
Bereid de cashewnotenroom: mix alle ingrediënten in de blender tot een romige massa. Voeg indien nodig een beetje water toe.
4
4. Laat de rode bonen uitlekken en spoel ze grondig. Voeg ze bij de groenten en laat alles nog 5 min verder sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
5
Dien de chili op met de cashewroom, limoenpartjes, de tortillachips en de gehakte koriander. Serveer er rijst bij.
1
Hak de uien en fruit ze in een pan met de olie op een zacht vuurtje. Snipper de selder en de paprika's fijn. Voeg ze bij de uien, samen met de geperste teentjes knoflook, het chilipoeder, de komijn, de kaneel en (eventueel) de harissa. Laat nog 5 min verder stoven.
2
Voeg de tomatenblokjes, het verkruimelde bouillonblokje en de kokospalmsuiker toe. Zet het deksel op de pan en laat 25 min op een zacht vuurtje sudderen.
3
Bereid de cashewnotenroom: mix alle ingrediënten in de blender tot een romige massa. Voeg indien nodig een beetje water toe.
4
4. Laat de rode bonen uitlekken en spoel ze grondig. Voeg ze bij de groenten en laat alles nog 5 min verder sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
5
Dien de chili op met de cashewroom, limoenpartjes, de tortillachips en de gehakte koriander. Serveer er rijst bij.