Chili sin carne
door Ellen Charlotte Marie

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g gepelde tomaten in blokjes
- 2 blikjes rode bonen (240 g, uitgelekt gewicht)
- 150 g tortillachips
- 1 el kokospalmsuiker
- 1 kl harissa (naar smaak)
- 5 el olijfolie
- 1 bosje koriander
- 2 teentjes knoflook
- 1 kl chilipoeder
- 1/2 kl kaneelpoeder
- 1 dl limoensap (voor de cashewroom)
- 120 g cashewnoten (voor de cashewroom)
- 4 el water (voor de cashewroom)
- 1 teentje knoflook (voor de cashewroom)
- 1/2 kl chilipoeder (voor de cashewroom)
- 2 puntpaprika's
- 2 rode uien
- 2 tiges selderstengels
- 2 limoenen
- peper en zout (voor de cashewroom)
- 1 blokje groentebouillon
- 800 g gepelde tomaten in blokjes
- 2 blikjes rode bonen (240 g, uitgelekt gewicht)
- 150 g tortillachips
- 1 el kokospalmsuiker
- 1 kl harissa (naar smaak)
- 5 el olijfolie
- 1 bosje koriander
- 2 teentjes knoflook
- 1 kl chilipoeder
- 1/2 kl kaneelpoeder
- 1 dl limoensap (voor de cashewroom)
- 120 g cashewnoten (voor de cashewroom)
- 4 el water (voor de cashewroom)
- 1 teentje knoflook (voor de cashewroom)
- 1/2 kl chilipoeder (voor de cashewroom)