Ceasar sandwich
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
3 op 5Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 dikke sneden wit houthakkersbrood, schuin gesneden
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 blaadjes Romeinse sla
- 1 hardgekookt ei
- 1 koffielepel kappers
- 80 g gekookte en gerookte filetreepjes van kip
- schilfers Parmezaanse kaas
- 4 ansjovisfilets
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1993011300008150000
F2010083100116000000
F2013092300731800000
S2020091700463890000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
- Laat de sneetjes brood lichtjes roosteren.
- Meng de mayonaise met de mosterd, smeer alles of een deel ervan op 2 geroosterde sneden.
- Voeg de in sliertjes gesneden sla toe, het in schijfjes gesneden hardgekookte ei en de kappers.
- Beleg met de kipreepjes, bestrooi met de kaasschilfers en schik er de ansjovisfilets bovenop.
- Leg er de 2 andere sneetjes brood op en geniet.
Kooktip
Je kan de kip vervangen door roze garnalen.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch
Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1993011300008150000
F2010083100116000000
F2013092300731800000
S2020091700463890000
Laad nog 1 producten