Carrot cake met cashewglazuur
door Ellen Charlotte Marie


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g wortelen
- 1 dikke Jonagold appel
- 250 g speltbloem
- 3 kl bakpoeder
- 1/2 kl natriumbicarbonaat
- 1,5 dl rijst-, haver- of amandeldrink
- 75 g kokossuiker
- 2 el ahornsiroop
- 1 el ciderazijn
- 50 g kokosolie
- 1 peul vanille
- 2 kl kaneelpoeder
- 1/2 kl geraspte nootmuskaat
- 1/2 kl gemberpoeder
- 1 snufje zout
- 1 citroen bio (voor het cashewglazuur)
- 250 g cashewnoten (voor het cashewglazuur)
- 140 g kokosroom (voor het cashewglazuur)
- 4 el ahornstroop (voor het cashewglazuur)
- 1 vanillestokje (voor het cashewglazuur)
- 1 snufje zout (voor het cashewglazuur)
- 1 grote wortel (voor de afwerking)
- 60 g gepelde noten (voor de afwerking)
- Kaneelpoeder (voor de afwerking)
- 300 g wortelen
- 1 dikke Jonagold appel
- 250 g speltbloem
- 3 kl bakpoeder
- 1/2 kl natriumbicarbonaat
- 1,5 dl rijst-, haver- of amandeldrink
- 75 g kokossuiker
- 2 el ahornsiroop
- 1 el ciderazijn
- 50 g kokosolie
- 1 peul vanille
- 2 kl kaneelpoeder
- 1/2 kl geraspte nootmuskaat
- 1/2 kl gemberpoeder
- 1 snufje zout