Carpaccio van biet, roquefort en vinaigrette van braam-duindoornthee

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 voorgekookte rode bieten
- 1 zakje groene thee met braam en duindoorn
- 160 g roquefort
- 60 g ongezouten pistachenoten
- 60 g goudgele rozijnen
- 1/2 dl crème de cassis (likeur)
- peper
- 1 dl heet water
- 4 voorgekookte rode bieten
- 1 zakje groene thee met braam en duindoorn
- 160 g roquefort
- 60 g ongezouten pistachenoten
- 60 g goudgele rozijnen
- 1/2 dl crème de cassis (likeur)
- peper
- 1 dl heet water