Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code EOYCOLLECT!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenCarpaccio van biet, roquefort en vinaigrette van braam-duindoornthee
Delhaize logo
  • Carpaccio van biet, roquefort en vinaigrette van braam-duindoornthee

Carpaccio van biet, roquefort en vinaigrette van braam-duindoornthee

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Voorgerecht
Carpaccio van biet, roquefort en vinaigrette van braam-duindoornthee

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 voorgekookte rode bieten
  • 1 zakje groene thee met braam en duindoorn
  • 160 g roquefort
  • 60 g ongezouten pistachenoten
  • 60 g goudgele rozijnen
  • 1/2 dl crème de cassis (likeur)
  • peper
  • 1 dl heet water

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rode biet | Gekookt | BIO

Delhaize

Rode biet | Gekookt | BIO

1 st

Bio

€1,59

Thee | Earl grey | Zakjes

Twinings

Thee | Earl grey | Zakjes

25 x 2 gr

€3,89

Schimmelkaas | Roquefort | AOC | Blok

Taste of Inspirations

Schimmelkaas | Roquefort | AOC | Blok

2 × 125 gr

€8,10

Gepelde Pistachenoten

Delhaize

Gepelde Pistachenoten

200 gr

€8,65

Gedroogde rozijnen

Vahiné

Gedroogde rozijnen

125 gr

€2,49

Delhaize

Crème de Cassis 16% St Michel

50 cl

€8,49

Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET

Spa

Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET

6 x 33 cl

€4,39

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€37,60

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Zet de thee. Laat het theezakje 10 min. trekken in het hete water. Meng vervolgens samen met de crème de cassis en kruid met peper en zout.
  2. Snijd de bietjes in flinterdunne plakjes met een mandoline (of met een heel scherp mes) en schik de plakjes op de borden.
  3. Lepel de thee-cassisdressing over de carpaccio en brokkel er de roquefort over.
  4. Hak de pistachenoten en strooi samen met de rozijnen over de carpaccio. Breng op smaak met peper en zout.
Nutritionele informatie
Energie: 367 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Diner
Lente,Zomer
Voorgerecht
  • Carpaccio van biet, roquefort en vinaigrette van braam-duindoornthee

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rode biet | Gekookt | BIO

Delhaize

Rode biet | Gekookt | BIO

1 st

Bio

€1,59

Thee | Earl grey | Zakjes

Twinings

Thee | Earl grey | Zakjes

25 x 2 gr

€3,89

Schimmelkaas | Roquefort | AOC | Blok

Taste of Inspirations

Schimmelkaas | Roquefort | AOC | Blok

2 × 125 gr

€8,10

Gepelde Pistachenoten

Delhaize

Gepelde Pistachenoten

200 gr

€8,65

Gedroogde rozijnen

Vahiné

Gedroogde rozijnen

125 gr

€2,49

Delhaize

Crème de Cassis 16% St Michel

50 cl

€8,49

Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET

Spa

Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET

6 x 33 cl

€4,39

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€37,60