Carpaccio van aardbeien met gember
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Romantisch diner
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 500 g aardbeien
- 50 g acaciahoning
- 1 cm verse gember
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100327900000
S2001053100094430000
F2021022500077690000
Begin met koken
- Spoel de aardbeien snel, verwijder de steeltjes en snijd de aardbeien in de lengte in dunne plakjes.
- Schik de plakjes op een grote schaal of op borden.
- Verwarm de honing zachtjes in een pannetje.
- Schil de gember en rasp hem.
- Voeg deze rasp bij de honing.
- Laat nog 5 minuten op een heel zacht vuurtje pruttelen en giet deze stroop dan over de aardbeiplakjes.
- Laat 30 minuten rusten voor het serveren.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegan
Romantisch diner
Overig
Lente,Zomer
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100327900000
S2001053100094430000
F2021022500077690000