Overslaan
Mijn producten
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
0
Webshop
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn&Bubbels
Lichtmis
Recepten
#HalloGoebezigers
SuperPlus
Winkels
nl
fr
Caponata express
PT45M
4 Porties
https://static.delhaize.be/medias/sys_master/hdd/he1/9173616918558.jpg
1 bakje groene en zwarte olijven in schijfjes (125 g)
3 eetlepels balsamico
2 eetlepels basilicum, gehakt
2 eetlepels kappertjes
5 eetlepels olijfolie
2 pakjes diepgevroren gegrilde groenten met basilicum (Crops – 2 X 450 g)
peper, zout
30 g pijnboompitten
3 eetlepels balsamicoazijn
5 eetlepels olijfolie
peper en zout
0
0
Recept zoekresultaten
Caponata express
Recept zoekresultaten
Start online winkelen : kies je leveringsmethode
Caponata express
Moeilijkheid
Makkelijk
Duur
30-60 min.
Budget
€
Score
Nog niet beoordeeld
Vegan
Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept
Toevoegen aan favorieten
Recept afdrukken
Ingrediënten voor
4 Porties
4 Porties
1
bakje groene en zwarte olijven in schijfjes (125 g)
3 eetlepels
balsamico
2 eetlepels
basilicum, gehakt
2 eetlepels
kappertjes
5 eetlepels
olijfolie
2
pakjes diepgevroren gegrilde groenten met basilicum (Crops – 2 X 450 g)
peper, zout
30 g
pijnboompitten
3 eetlepels
balsamicoazijn
5 eetlepels
olijfolie
peper en zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
Delhaize
Azijn | Balsamico | Modena
50 cl
5,98 €/l
€2,99
Toevoegen
S2016070703658330000
Delhaize
Pijnboompitten
200 gr
47,95 €/kg
€9,59
Toevoegen
S2021010800489140000
365
Olijfolie | Extra vierge | Spanje
1 l
4,59 €/l
€4,59
Toevoegen
S2020070800444640000
Reeds in je keuken
Delhaize, Bio
Karneboter | Bio
250 gr
13,56 €/kg
€3,39
Toevoegen
F1994112900100500000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
Laat, op kamertemperatuur, de groenten in een vergiet ontdooien.
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof.
Doe de uitgelekte groenten in een slakom met de schijfjes olijven, kappertjes, olie, azijn en pijnboompitten.
Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
Dek af en laat minstens 1 uur in de koelkast rusten.
Neem de caponata 20 min. op voorhand uit de koelkast.
Kooktip
Heel lekker met vleeswaren, antipasti, maar ook bij grillades.
Een restje caponata is 's anderendaags lekker op ciabattabrood met sneetjes mozzarella en/of prosciutto.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegan
Brunch
Overig
Lunch
Toevoegen aan favorieten
Recept afdrukken
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
Delhaize
Azijn | Balsamico | Modena
50 cl
5,98 €/l
€2,99
Toevoegen
S2016070703658330000
Delhaize
Pijnboompitten
200 gr
47,95 €/kg
€9,59
Toevoegen
S2021010800489140000
365
Olijfolie | Extra vierge | Spanje
1 l
4,59 €/l
€4,59
Toevoegen
S2020070800444640000
Reeds in je keuken
Delhaize, Bio
Karneboter | Bio
250 gr
13,56 €/kg
€3,39
Toevoegen
F1994112900100500000
Laad nog 3 producten
Deze recepten kan je ook leuk vinden
Eendenborst met balsamicovinaigrette
Makkelijk, < 30 min.
Lichte auberginekaviaar
Makkelijk, < 30 min.
Aardappelslaatje met sinaasappel en radijs
Makkelijk, 30-60 min.
Tzatziki
Makkelijk, 30-60 min.