1
Bak de kippenboutfilets 10 min. op een matig vuurtje goudbruin, in een grote braadpan met 2 el olijfolie. Kruid met zout en voeg naar eigen smaak een beetje ontpitte en gehakte peper toe.
2
Mix de gehakte lente-uitjes in de beker van de mixer of de hakmolen fijn met 1 ½ bussel koriander, 1 ontpitte en gehakte groene peper, het sap van de limoen, 7,5 cl olijfolie en zout.
3
Snipper de rode kool fijn en snijd de wortelen in schijfjes, met de mandoline.
4
Plet het vruchtvlees van de avocado’s grof, met citroensap en ontpitte en gehakte peper naar eigen smaak. Kruid met zout.
5
Leg de gare stukken kip op een bord en giet het vet uit de braadpan. Bak er de maiskolven rondom goudbruin in, op een hoog vuur. Snijd ze verticaal om de korrels te recupereren. Trek de kip in stukken.
6
Warm de tortilla’s op volgens de instructies op de verpakking. Garneer ze met geplette avocado, vervolgens met kip, mais, rauwkost en verkruimelde feta. Besprenkel met een beetje salsa, voeg enkele korianderblaadjes toe en rol op. Buen provecho!
1
Bak de kippenboutfilets 10 min. op een matig vuurtje goudbruin, in een grote braadpan met 2 el olijfolie. Kruid met zout en voeg naar eigen smaak een beetje ontpitte en gehakte peper toe.
2
Mix de gehakte lente-uitjes in de beker van de mixer of de hakmolen fijn met 1 ½ bussel koriander, 1 ontpitte en gehakte groene peper, het sap van de limoen, 7,5 cl olijfolie en zout.
3
Snipper de rode kool fijn en snijd de wortelen in schijfjes, met de mandoline.
4
Plet het vruchtvlees van de avocado’s grof, met citroensap en ontpitte en gehakte peper naar eigen smaak. Kruid met zout.
5
Leg de gare stukken kip op een bord en giet het vet uit de braadpan. Bak er de maiskolven rondom goudbruin in, op een hoog vuur. Snijd ze verticaal om de korrels te recupereren. Trek de kip in stukken.
6
Warm de tortilla’s op volgens de instructies op de verpakking. Garneer ze met geplette avocado, vervolgens met kip, mais, rauwkost en verkruimelde feta. Besprenkel met een beetje salsa, voeg enkele korianderblaadjes toe en rol op. Buen provecho!