Burgers met pulled veggie, rodeuienpickles en srirachamayo
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g oesterzwammen
- 1 rode ui
- 1 little gem-hart
- 1 kleine avocado
- 1/2 limoen
- 1 teentje knoflook
- 2 grote hamburgerbroodjes met maanzaad en boekweit
- 1 el fijne kristalsuiker
- 4 el natuurazijn
- 5 el zoete soyasaus
- 1 kl ‘Sriracha’ TABASCO®
- 4 el mayonaise
- 2 el olijfolie
- 1 kl gerookte paprika
- peper
- zout
- 400 g oesterzwammen
- 1 rode ui
- 1 little gem-hart
- 1 kleine avocado
- 1/2 limoen
- 1 teentje knoflook
- 2 grote hamburgerbroodjes met maanzaad en boekweit
- 1 el fijne kristalsuiker
- 4 el natuurazijn
- 5 el zoete soyasaus
- 1 kl ‘Sriracha’ TABASCO®
- 4 el mayonaise
- 2 el olijfolie
- 1 kl gerookte paprika
- peper