Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
door Lionel Rigolet

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 20 g brunoise van sint-jakobsvruchten als garnering (voor groentemengeling)
- 50 g boter
- 1 el olijfolie (voor groentemengeling)
- 100 g eiwit, licht geklopt
- 100 g bloem
- 1 snuifje selderijzout
- 100 g tomatensap
- 2 g agar-agar
- 30 g tapenade of pesto van gekonfijte tomaten
- 3 dl room
- 30 g brunoise van geblancheerde minimaïs
- 45 g brunoise van geblancheerde sluimererwten
- 40 g brunoise van rauwe groene courgette
- 30 g brunoise van rauwe gele courgette
- 30 g geraspte jonge Parmezaanse kaas (voor paneermeel)
- 2 g geel ras el hanout poeder
- 1,5 g kurkumapoeder
- 60 g Panco Bread Crumbs
- 300 g sint-jakobsvruchten
- een beetje citroensap
- zout
- 2 mooie basilicumblaadjes
- tabasco (naar eigen smaak)
- satéprikkers
- 20 g brunoise van sint-jakobsvruchten als garnering (voor groentemengeling)
- 50 g boter
- 1 el olijfolie (voor groentemengeling)
- 100 g eiwit, licht geklopt
- 100 g bloem
- 1 snuifje selderijzout
- 100 g tomatensap
- 2 g agar-agar
- 30 g tapenade of pesto van gekonfijte tomaten
- 3 dl room
- 30 g brunoise van geblancheerde minimaïs
- 45 g brunoise van geblancheerde sluimererwten
- 40 g brunoise van rauwe groene courgette
- 30 g brunoise van rauwe gele courgette
- 30 g geraspte jonge Parmezaanse kaas (voor paneermeel)