Boterham met zalm, selder en appel
door Jeroen Meus

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g zalm uit blik (in eigen nat)
- 1 bakje tuinkers
- 4 stengels selder
- enkele takjes dragon
- 3 el yoghurt op Griekse wijze
- 8 sneetjes 0
- 2 el mayonaise
- 1 scheutje ketchup
- 1 snufje cayennepeper
- 300 g zalm uit blik (in eigen nat)
- 1 bakje tuinkers
- 4 stengels selder
- enkele takjes dragon
- 3 el yoghurt op Griekse wijze
- 8 sneetjes 0
- 2 el mayonaise
- 1 scheutje ketchup
- 1 snufje cayennepeper