Boterham met prosciuttovleessalade
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldLactose vrij
Brunch,Picknick
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 1 Porties
- 200 g Rosa dell’Angeloprosciutto cotto fijn
- 2 el ingelegde zilveruitjes
- 2 el augurkjes
- 2 eetlepels kappertjes
- 2 el peterselie
- 2 eetlepels mayonaise
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2020050800427370000
F1986053100316200000
F2013022700550130000
S1997052300012030000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
- Haal je beste mes boven en hak de prosciutto fijn, samen met de ingelegde zilveruitjes en augurkjes. Voeg de kappertjes toe, samen met de mayonaise en gehakte peterselie.
- En dan ben je klaar om royale boterhammen te smeren op je favoriete brood.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Brunch,Picknick
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2020050800427370000
F1986053100316200000
F2013022700550130000
S1997052300012030000
Laad nog 2 producten