Boterham met geitenkaas cuberdon/bloemen en radijzen

Makkelijk
< 30 min.
5/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 sneetje ‘Speltbrood’
- 1 geitenkaas cuberdon/bloemen
- radijs
- 1 lente-uitje
- tuinkers
- 1 sneetje ‘Speltbrood’
- 1 geitenkaas cuberdon/bloemen
- radijs
- 1 lente-uitje
- tuinkers
Begin met koken
5 min.
- 1Smeer een sneetje speltbrood met geitenkaas cuberdon/bloemen op.
- 2Leg er wat schijfjes radijs en reepjes lente-ui bij en werk af met tuinkers. Smakelijk!
- 1Smeer een sneetje speltbrood met geitenkaas cuberdon/bloemen op.
- 2Leg er wat schijfjes radijs en reepjes lente-ui bij en werk af met tuinkers. Smakelijk!
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Belgisch
Vegetarisch
Brunch
Lente
Lunch
Ingrediënten voor 1 persoon
Toon:
- Delhaize Broodjes | Wit | Bio | Zonder gluten2 × 180 gr€359
- Delhaize Geitenkaas | Chevridou150 gr€169
- Delhaize Rode radijzen | Bussel1 st€109
- Delhaize Witte uien | Netje400 gr€199
- Delhaize Tuinkers | Vilt100 gr€109