Biokaas met rode uienconfituur en Belgoobier
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Hapjes
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 6 Porties
- 5,3 middelgrote rode uien bio
- 4 sneetjes rozijnen- en notenbrood Exosud
- 200 g biokaas Le petit Lathuy
- 133,3 g ruwe rietsuiker bio
- 4 eetlepels ciderazijn bio
- 2 flesje Belgoo Bio Amber
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2000012000364800000
F1994021700803800000
F2001111900163000000
S2013042900151800000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min. + 25 min. kooktijd
- Pel de rode uien, snijd in 2 en vervolgens in fijne plakjes. Zet een pannetje op het vuur met de fijngesnipperde rode ui en bestrooi met de suiker. Giet er 2/3de ciderazijn en het bier over en laat ± 25 min. sudderen op een zacht vuurtje.
- Haal de confituur van rode ui van het vuur en voeg er nog 1/3de extra ciderazijn bij zodat de confituur een extra lichtzure toets krijgt.
- Snijd de biokaas in plakjes en beleg de sneetjes brood ermee. Zet de broodjes nog even onder de grill zodat de kaas smelt. Geef er de rode uienconfituur bij.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Belgisch
Vegetarisch
Overig
Hapjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2000012000364800000
F1994021700803800000
F2001111900163000000
S2013042900151800000
Laad nog 1 producten