Recept zoekresultatenBerry Breakfast met yoghurt en granola
Recept zoekresultatenBerry Breakfast met yoghurt en granola
Delhaize logo

Berry Breakfast met yoghurt en granola

Berry Breakfast met yoghurt en granola
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 400 g rodevruchtenmix naar keuze, vers of diepvries
  • 1/2 citroen
  • 200 g notenmengeling 'Breakfast' gamma Superfood
  • 4 el kokosschilfers
  • 50 g gepelde zonnebloempitten
  • 300 g biovlokken met 5 granen
  • 500 g Griekse yoghurt
  • 2 el kristalsuiker
  • 8 el vloeibare honing
  • 8 el maisolie
  • 1 kl kaneelpoeder (facultatief)
  • 400 g rodevruchtenmix naar keuze, vers of diepvries
  • 1/2 citroen
  • 200 g notenmengeling 'Breakfast' gamma Superfood
  • 4 el kokosschilfers
  • 50 g gepelde zonnebloempitten
  • 300 g biovlokken met 5 granen
  • 500 g Griekse yoghurt
  • 2 el kristalsuiker
  • 8 el vloeibare honing
  • 8 el maisolie
  • 1 kl kaneelpoeder (facultatief)

Begin met koken

: 25 min. + 30 min. afkoeltijd
  1. 1
    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de graanvlokken, de zonnebloempitten, de noten, de maisolie, de honing en, eventueel, kaneelpoeder in een slakom. Bedek de ovenplaat met bakpapier en verdeel er het mengsel over. Bak 20 min. goudbruin in de oven en meng af en toe. Laat afkoelen.
  2. 2
    Breng intussen de rode vruchten met de suiker en het citroensap in een braadpan aan de kook. Laat 2 min. sudderen en haal de pan van het vuur. Laat afkoelen.
  3. 3
    Serveer de Griekse yoghurt met de gebakken rode vruchten, de granola en de kokosschilfers.
  1. 1
    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de graanvlokken, de zonnebloempitten, de noten, de maisolie, de honing en, eventueel, kaneelpoeder in een slakom. Bedek de ovenplaat met bakpapier en verdeel er het mengsel over. Bak 20 min. goudbruin in de oven en meng af en toe. Laat afkoelen.
  2. 2
    Breng intussen de rode vruchten met de suiker en het citroensap in een braadpan aan de kook. Laat 2 min. sudderen en haal de pan van het vuur. Laat afkoelen.
  3. 3
    Serveer de Griekse yoghurt met de gebakken rode vruchten, de granola en de kokosschilfers.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Lente,Zomer
Ontbijt

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Delhaize Bosvruchten
    2 × 250 gr
    • Diepvriesproduct
    2
    69
  • Delhaize Citroen | 1 st
    1 st
    -15%
    0
    59
    €0,69
  • Delhaize Mais | Notenmix
    200 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    2
    59
  • Vahiné Kokosnoot | Geraspt
    115 gr
    3
    25
  • El Corte Ingles Geroosterde Zonnebloemzaden
    130 gr
    1
    39
  • Nestlé Graanrepen | Chocolade & Karamel | Melk
    2 × 6 x 25 gr
    2+2 gratis
    3
    99
  • Fage Authentieke Griekse yoghurt | natuur | 5% v.g.
    500 gr
    2de tegen -50%
    4
    59
  • Delhaize Suiker | Fijn | Kristal
    1 kg
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    69
  • Vandemoortele Maïsolie
    1 l
    4
    99
  • Santa Maria Kruiden | Kaneel | Gemalen
    38 gr
    -10% voor 3
    3
    79
  • Reeds in je keuken

  • Delhaize Honing | Bloemen | Squeeze
    350 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    2
    25

Totaal:

€35,34

Deze recepten kan je ook leuk vinden