Berry Breakfast met yoghurt en granola
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
5 op 5Vegetarisch
Brunch
Ontbijt

Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- 400 g rodevruchtenmix naar keuze, vers of diepvries
- 1/2 citroen
- 200 g notenmengeling 'Breakfast' gamma Superfood
- 4 el kokosschilfers
- 50 g gepelde zonnebloempitten
- 300 g biovlokken met 5 granen
- 500 g Griekse yoghurt
- 2 el kristalsuiker
- 8 eetlepels vloeibare honing
- 8 el maisolie
- 1 koffielepel kaneelpoeder (facultatief)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100327800000
S2021010800488910000
S2016101703674460000
S2021010800488680000
S2008042500045180000
F2012031200154600000
S2021030800523960000
S1971110500006180000
S2015011600013450000
Reeds in je keuken
S2005090800094310000
Begin met koken
Bereidingstijd : 25 min. + 30 min. afkoeltijd
- Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de graanvlokken, de zonnebloempitten, de noten, de maisolie, de honing en, eventueel, kaneelpoeder in een slakom. Bedek de ovenplaat met bakpapier en verdeel er het mengsel over. Bak 20 min. goudbruin in de oven en meng af en toe. Laat afkoelen.
- Breng intussen de rode vruchten met de suiker en het citroensap in een braadpan aan de kook. Laat 2 min. sudderen en haal de pan van het vuur. Laat afkoelen.
- Serveer de Griekse yoghurt met de gebakken rode vruchten, de granola en de kokosschilfers.
Tip: Bewaar de rest van de granola op kamertemperatuur, in een bokaal of een metalen doos. Laat hem volledig afkoelen voor je het deksel sluit.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Lente,Zomer
Ontbijt
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100327800000
S2021010800488910000
S2016101703674460000
S2021010800488680000
S2008042500045180000
F2012031200154600000
S2021030800523960000
S1971110500006180000
S2015011600013450000
Reeds in je keuken
S2005090800094310000