1
Kort de lente-uitjes in, snijd ze overlangs in 2 en fruit ze 5 min. op een matig vuurtje, in een braadpan met de helft van de maisolie.
2
Maak de saus: rasp de gember met de grove kant van de rasp en pers met de vingers het sap uit de pulp, boven een kom. Meng er de mayonaise en de Thaise saus onder.
3
Snipper het ontpitte pepertje fijn. Pluk de blaadjes van de koriander.
4
Haal de uien uit de braadpan en verwarm de pan op een vrij hoog vuur. Meng 1 ei in een kleine kom met zout. Leg een rijstvel in de braadpan en giet er meteen het losgeklopte ei over. Verdeel er 1 el zure room bovenop, voeg 1⁄4 van de uien en een beetje rode peper toe. Laat kort stollen en houd warm (in de oven op 100°C). Smeer de braadpan tussen elke bakbeurt lichtjes in met olie.
5
Werk de pizza’s af met saus, korianderblaadjes en kleine gebakken uitjes. Serveer zo, in 2 gevouwen of opgerold. Lekker én verrassend!
1
Kort de lente-uitjes in, snijd ze overlangs in 2 en fruit ze 5 min. op een matig vuurtje, in een braadpan met de helft van de maisolie.
2
Maak de saus: rasp de gember met de grove kant van de rasp en pers met de vingers het sap uit de pulp, boven een kom. Meng er de mayonaise en de Thaise saus onder.
3
Snipper het ontpitte pepertje fijn. Pluk de blaadjes van de koriander.
4
Haal de uien uit de braadpan en verwarm de pan op een vrij hoog vuur. Meng 1 ei in een kleine kom met zout. Leg een rijstvel in de braadpan en giet er meteen het losgeklopte ei over. Verdeel er 1 el zure room bovenop, voeg 1⁄4 van de uien en een beetje rode peper toe. Laat kort stollen en houd warm (in de oven op 100°C). Smeer de braadpan tussen elke bakbeurt lichtjes in met olie.
5
Werk de pizza’s af met saus, korianderblaadjes en kleine gebakken uitjes. Serveer zo, in 2 gevouwen of opgerold. Lekker én verrassend!