Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenBánh Tráng Nu'ó'ng (Vietnamese pizza)
Delhaize logo
  • Bánh Tráng Nu'ó'ng (Vietnamese pizza)
    C

Bánh Tráng Nu'ó'ng (Vietnamese pizza)

door Line Couvreur
Bánh Tráng Nu'ó'ng (Vietnamese pizza)C
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 eieren
  • 2 bussels lente-uitjes
  • 1/2 rood chilipepertje
  • 4 el gebakken uitjes
  • 1/2 bussel koriander
  • 4 vellen rijstpapier
  • 4 el zure room
  • 1 el maïsolie
  • 3 cm gember (voor de saus)
  • 4 el mayonaise (voor de saus)
  • 2 el zoetzure Thaise saus (voor de saus)
  • zout
  • 4 eieren
  • 2 bussels lente-uitjes
  • 1/2 rood chilipepertje
  • 4 el gebakken uitjes
  • 1/2 bussel koriander
  • 4 vellen rijstpapier
  • 4 el zure room
  • 1 el maïsolie
  • 3 cm gember (voor de saus)
  • 4 el mayonaise (voor de saus)
  • 2 el zoetzure Thaise saus (voor de saus)
  • zout

Begin met koken

: 15 min.
1
Kort de lente-uitjes in, snijd ze overlangs in 2 en fruit ze 5 min. op een matig vuurtje, in een braadpan met de helft van de maisolie.
2
Maak de saus: rasp de gember met de grove kant van de rasp en pers met de vingers het sap uit de pulp, boven een kom. Meng er de mayonaise en de Thaise saus onder.
3
Snipper het ontpitte pepertje fijn. Pluk de blaadjes van de koriander.
4
Haal de uien uit de braadpan en verwarm de pan op een vrij hoog vuur. Meng 1 ei in een kleine kom met zout. Leg een rijstvel in de braadpan en giet er meteen het losgeklopte ei over. Verdeel er 1 el zure room bovenop, voeg 1⁄4 van de uien en een beetje rode peper toe. Laat kort stollen en houd warm (in de oven op 100°C). Smeer de braadpan tussen elke bakbeurt lichtjes in met olie.
5
Werk de pizza’s af met saus, korianderblaadjes en kleine gebakken uitjes. Serveer zo, in 2 gevouwen of opgerold. Lekker én verrassend!
1
Kort de lente-uitjes in, snijd ze overlangs in 2 en fruit ze 5 min. op een matig vuurtje, in een braadpan met de helft van de maisolie.
2
Maak de saus: rasp de gember met de grove kant van de rasp en pers met de vingers het sap uit de pulp, boven een kom. Meng er de mayonaise en de Thaise saus onder.
3
Snipper het ontpitte pepertje fijn. Pluk de blaadjes van de koriander.
4
Haal de uien uit de braadpan en verwarm de pan op een vrij hoog vuur. Meng 1 ei in een kleine kom met zout. Leg een rijstvel in de braadpan en giet er meteen het losgeklopte ei over. Verdeel er 1 el zure room bovenop, voeg 1⁄4 van de uien en een beetje rode peper toe. Laat kort stollen en houd warm (in de oven op 100°C). Smeer de braadpan tussen elke bakbeurt lichtjes in met olie.
5
Werk de pizza’s af met saus, korianderblaadjes en kleine gebakken uitjes. Serveer zo, in 2 gevouwen of opgerold. Lekker én verrassend!
Nutritionele informatie
C
Per portie: Energie: 283 kcal - Vetten: 24,3 g - Koolhydraten: 10,7 g - Vezels: 1,2 g - Eiwitten: 5,4 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per portie: Energie: 283 kcal - Vetten: 24,3 g - Koolhydraten: 10,7 g - Vezels: 1,2 g - Eiwitten: 5,4 g
Aziatisch
Vegetarisch
Brunch,Picknick
Aperitief
Hapjes

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gebakken ui
4 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Scharreleieren | 5+1
Columbus Scharreleieren | 5+1
6 st
Promo
3
20
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Rode pepers | Verpakt
Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr
1
35
Koriander | Verpakt
Delhaize Koriander | Verpakt
20 gr
1
55
Rijstpapier
H&S Rijstpapier
200 gr
2
79
Room | Zuur | 15 % V.G.
Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
15
Olijfolie | Pepers
Taste of Inspirations Olijfolie | Pepers
20 cl
4
65
Gember | Bio
Delhaize Gember | Bio
150 gr
Bio
    1
    89
    Mayonaise | Eieren
    Delhaize Mayonaise | Eieren
    465 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    15
    Saus | Zoetzuur
    Ben's Original Saus | Zoetzuur
    450 gr
    3
    59

    Reeds in je keuken

    Zout | Cuisine
    Delhaize Zout | Cuisine
    1 kg
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    35
    Totaal:
    €22,41