BOTERHAM MET PLATTE KAAS, RADIJS, SPEK EN PESTO

Makkelijk
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 dikke sneden bruin zuurdesem brood
- 500 g volle plattekaas
- 1 bussel radijsjes
- 2 lente-uitjes
- 250 g vers spek
- 1 el boter
- 1 bos loof van radijzen
- 80 g geroosterde pijnboompitten
- 100 g parmezaan
- peper en zout van de molen
- Sap en zeste van citroen
- 2 el olijfolie
- 2 el zout
- 1 el chilivlokken
- 1 kl currypoeder
- 4 dikke sneden bruin zuurdesem brood
- 500 g volle plattekaas
- 1 bussel radijsjes
- 2 lente-uitjes
- 250 g vers spek
- 1 el boter
- 1 bos loof van radijzen
- 80 g geroosterde pijnboompitten
- 100 g parmezaan
- peper en zout van de molen
- Sap en zeste van citroen
- 2 el olijfolie
- 2 el zout
- 1 el chilivlokken
- 1 kl currypoeder