Asperges met grijze garnalen, kwarteleieren en sabayon
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldGluten vrij
Pasen
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 50 g gepelde grijze garnalen
- 4 kwarteleitjes
- 10 asperges
- peper en zout
- 1 eigeel
- 5 cl citroen
- 1 dl Ginettebier
- 10 g boter
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009011500299510000
S1988111400115040000
F1992101300101700000
F1981081800104400000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min.
- Schil de asperges en gaar ze 10 min. in gezouten kokend water. Snijd ze schuin in stukken. Kook de kwarteleitjes gedurende 5 min. en halveer.
- Maak de sabayon: smelt de boter. Klop in een ander steelpannetje, op een middelhoog vuur, het eigeel en het bier op tot een schuimende massa. Voeg er het citroensap bij en eindig met de gesmolten boter. Kruid met peper en zout.
- Schik de warme stukken asperges op een bord en leg er de grijze garnalen en de gehalveerde kwarteleitjes bij. Overgiet net voor het opdienen met de sabayon.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Pasen
Diner
Lente
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009011500299510000
S1988111400115040000
F1992101300101700000
F1981081800104400000
Laad nog 1 producten