1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Schil en snij de appels in blokjes, stoof ze in een noot boter in een pan op zacht vuur.
3
Voeg na 5 min de honing en de tijm toe, bak nu op vrij hoog vuur tot de appels goudbruin zijn.
4
Neem van het vuur. Snij de kaas in 12 schijfjes.
5
Snij 1 vel brickdeeg in 4 driehoeken.
6
Smeer een vel brickdeeg lichtjes in met gesmolten boter. Draai het vel om, leg een driehoek in het midden, leg er een stapeltje van de appelblokjes (ong. ¼) op.
7
Schik hierop 3 plakjes kaas, kruid met peper en sluit het pakketje door de randen in het midden samen te brengen en steek vast met een tandenstoker.
8
Maak op deze manier 4 pakketjes en leg ze op het met bakpapier beklede ovenrooster.
9
Bak in 15 min goudbruin in de oven.
10
Serveer warm met wat sla.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Schil en snij de appels in blokjes, stoof ze in een noot boter in een pan op zacht vuur.
3
Voeg na 5 min de honing en de tijm toe, bak nu op vrij hoog vuur tot de appels goudbruin zijn.
4
Neem van het vuur. Snij de kaas in 12 schijfjes.
5
Snij 1 vel brickdeeg in 4 driehoeken.
6
Smeer een vel brickdeeg lichtjes in met gesmolten boter. Draai het vel om, leg een driehoek in het midden, leg er een stapeltje van de appelblokjes (ong. ¼) op.
7
Schik hierop 3 plakjes kaas, kruid met peper en sluit het pakketje door de randen in het midden samen te brengen en steek vast met een tandenstoker.
8
Maak op deze manier 4 pakketjes en leg ze op het met bakpapier beklede ovenrooster.
9
Bak in 15 min goudbruin in de oven.
10
Serveer warm met wat sla.