Antipasti
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Score
Nog niet beoordeeldPicknick,Brunch
Hapjes
Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- 50 g Italiaanse salami
- 100 g prosciuto
- 100 g parmigiano
- 100 g olijven
- 8 grisini
- 1 ciabatta
- 15 cl Italiaanse olijfolie
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Aoste
Kalkoensalami
90 gr
€4,69
Delhaize
Ham Oude Wijze
150 gr
€3,99
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Delhaize
Olijven | Met | Pesto
120 gr
€2,29
Deli Di Paolo
Dipstokje | Knoflook Basilicum
200 gr
€3,35
Delhaize
Ciabatta natuur
250 gr
€0,69
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Totaal:
€22,55
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min.
- Snijd de ciabatta in schijfjes en bak ze met wat olijfolie goudbruin in een antikleefpan.
- Schik de fijngesneden charcuterie op een serveerbord of plank.
- Snijd de parmezaan in hapklare stukken en schik ze erbij, samen met de grisini en een potje Italiaanse olijven. Serveer er de ciabatta toastjes en de olijfolie bij.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Picknick,Brunch
Hapjes
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Aoste
Kalkoensalami
90 gr
€4,69
Delhaize
Ham Oude Wijze
150 gr
€3,99
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Delhaize
Olijven | Met | Pesto
120 gr
€2,29
Deli Di Paolo
Dipstokje | Knoflook Basilicum
200 gr
€3,35
Delhaize
Ciabatta natuur
250 gr
€0,69
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95