Delhaize logo
  • Antipasti

Antipasti

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Score

Nog niet beoordeeld
Picknick,Brunch
Hapjes
Antipasti

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 50 g Italiaanse salami
  • 100 g prosciuto
  • 100 g parmigiano
  • 100 g olijven
  • 8 grisini
  • 1 ciabatta
  • 15 cl Italiaanse olijfolie

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kalkoensalami

Aoste

Kalkoensalami

90 gr

€4,69

Ham Oude Wijze

Delhaize

Ham Oude Wijze

150 gr

€3,99

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Olijven | Met | Pesto

Delhaize

Olijven | Met | Pesto

120 gr

€2,29

Dipstokje | Knoflook Basilicum

Deli Di Paolo

Dipstokje | Knoflook Basilicum

200 gr

€3,35

Ciabatta natuur

Delhaize

Ciabatta natuur

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,69

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€22,55

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min.

  1. Snijd de ciabatta in schijfjes en bak ze met wat olijfolie goudbruin in een antikleefpan.
  2. Schik de fijngesneden charcuterie op een serveerbord of plank.
  3. Snijd de parmezaan in hapklare stukken en schik ze erbij, samen met de grisini en een potje Italiaanse olijven. Serveer er de ciabatta toastjes en de olijfolie bij.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Picknick,Brunch
Hapjes
  • Antipasti

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kalkoensalami

Aoste

Kalkoensalami

90 gr

€4,69

Ham Oude Wijze

Delhaize

Ham Oude Wijze

150 gr

€3,99

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Olijven | Met | Pesto

Delhaize

Olijven | Met | Pesto

120 gr

€2,29

Dipstokje | Knoflook Basilicum

Deli Di Paolo

Dipstokje | Knoflook Basilicum

200 gr

€3,35

Ciabatta natuur

Delhaize

Ciabatta natuur

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,69

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€22,55