Andijvie met burrata en champignons door Seppe Nobels
door Seppe Nobels

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 andijvie
- 1/2 krulandijvie
- 250 g Parijse champignons
- 4 Ratte-aardappelen
- 1 grote sjalot
- 2 citroenen bio
- 2 bollen (van 125 g) burrata
- 1 frituurbad
- 8 takjes kervel
- Za'atar
- peper
- fleur de sel
- fijn zout
- 5 dl zonnebloemolie (voor de knoflookolie)
- 1 knoflookbol (voor de knoflookolie)
- 1/2 andijvie
- 1/2 krulandijvie
- 250 g Parijse champignons
- 4 Ratte-aardappelen
- 1 grote sjalot
- 2 citroenen bio
- 2 bollen (van 125 g) burrata
- 1 frituurbad
- 8 takjes kervel
- Za'atar
- peper
- fleur de sel
- fijn zout
- 5 dl zonnebloemolie (voor de knoflookolie)
- 1 knoflookbol (voor de knoflookolie)