Recept zoekresultatenAnanas, witte chocolade en passievrucht
Recept zoekresultatenAnanas, witte chocolade en passievrucht
Delhaize logo

Ananas, witte chocolade en passievrucht

door Peter Goossens
Ananas, witte chocolade en passievrucht
Moeilijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 200 g suiker (voor de ananas)
  • 30 g suiker (voor de mousse)
  • 105 g rietsuiker (voor de crumble)
  • 1 stokje kaneel
  • 100 g mascarpone
  • 100 g witte chocolade
  • 180 g room met 40% V.G.
  • 125 g zachte boter
  • 1 kl gemberpoeder
  • 137 g witte bloem
  • 3 el olijfolie Peter Goossens
  • 1 dl bruine rum
  • 200 g suiker (voor de ananas)
  • 30 g suiker (voor de mousse)
  • 105 g rietsuiker (voor de crumble)
  • 1 stokje kaneel
  • 100 g mascarpone
  • 100 g witte chocolade
  • 180 g room met 40% V.G.
  • 125 g zachte boter
  • 1 kl gemberpoeder
  • 137 g witte bloem
  • 3 el olijfolie Peter Goossens
  • 1 dl bruine rum