Ananas, witte chocolade en passievrucht
door Peter Goossens

Moeilijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g suiker (voor de ananas)
- 30 g suiker (voor de mousse)
- 105 g rietsuiker (voor de crumble)
- 1 stokje kaneel
- 100 g mascarpone
- 100 g witte chocolade
- 180 g room met 40% V.G.
- 125 g zachte boter
- 1 kl gemberpoeder
- 137 g witte bloem
- 3 el olijfolie Peter Goossens
- 1 dl bruine rum
- 200 g suiker (voor de ananas)
- 30 g suiker (voor de mousse)
- 105 g rietsuiker (voor de crumble)
- 1 stokje kaneel
- 100 g mascarpone
- 100 g witte chocolade
- 180 g room met 40% V.G.
- 125 g zachte boter
- 1 kl gemberpoeder
- 137 g witte bloem
- 3 el olijfolie Peter Goossens
- 1 dl bruine rum