1
Kook de aardappelen volgens de instructies op de verpakking.
2
Hak ondertussen de peterselie fijn en bewaar ‘m. Snij de kerstomaten in 2 en doe er de fijngesneden jonge uien, de gehakte basilicum, de olijfolie, de balsamicoazijn en peper en zout bij.
3
Snij de aardappelen horizontaal in 2. Hol ze uit met een parisienneboor en doe het vruchtvlees in een kom. Voeg de zure room toe en pureer het geheel met een aardappelstamper. Doe er peper, zout en de gehakte peterselie bij. Meng goed en vul de halve aardappelen met deze puree.
4
Verdeel de salade van kerstomaten over de borden. Voeg de aardappelen toe en garneer met garnalen. En dan: serveren maar!
1
Kook de aardappelen volgens de instructies op de verpakking.
2
Hak ondertussen de peterselie fijn en bewaar ‘m. Snij de kerstomaten in 2 en doe er de fijngesneden jonge uien, de gehakte basilicum, de olijfolie, de balsamicoazijn en peper en zout bij.
3
Snij de aardappelen horizontaal in 2. Hol ze uit met een parisienneboor en doe het vruchtvlees in een kom. Voeg de zure room toe en pureer het geheel met een aardappelstamper. Doe er peper, zout en de gehakte peterselie bij. Meng goed en vul de halve aardappelen met deze puree.
4
Verdeel de salade van kerstomaten over de borden. Voeg de aardappelen toe en garneer met garnalen. En dan: serveren maar!