3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 cl citroensap (Exotisch)
- 5 cl limoensap (Exotisch)
- 1 el ruwe rietsuiker (Exotisch)
- 5 cl water (Exotisch)
- 5 takjes koriander (Exotisch)
- 3 cl citroensap (Klassiek)
- 4 cl water (Klassiek)
- 8 cl wittewijnazijn (Klassiek)
- 5 takjes dragon (Klassiek)
- 5 cl citroensap (Rock)
- 1 el rietsuiker (Rock)
- 5 cl water (Rock)
- 5 cl vodka (Rock)
- 1 rood pepertje ontpit en in stukjes gesneden (Exotisch)
- 3 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
- peper van de molen (Klassiek)
- 1/4 komkommer in kleine stukjes gesneden (Rock)
- peper van de molen (Rock)
- 5 cl citroensap (Exotisch)
- 5 cl limoensap (Exotisch)
- 1 el ruwe rietsuiker (Exotisch)
- 5 cl water (Exotisch)
- 5 takjes koriander (Exotisch)
- 3 cl citroensap (Klassiek)
- 4 cl water (Klassiek)
- 8 cl wittewijnazijn (Klassiek)
- 5 takjes dragon (Klassiek)
- 5 cl citroensap (Rock)
- 1 el rietsuiker (Rock)
- 5 cl water (Rock)
- 5 cl vodka (Rock)
- 1 rood pepertje ontpit en in stukjes gesneden (Exotisch)
- 3 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)