Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

receptenMaak een verrukkelijk feestdessert met onze recepten, producten en tips

Maak een verrukkelijk feestdessert met onze recepten, producten en tips

Aaah, de feestdagen. Die staan voor gezellige familiemomenten, klinken met een glaasje bubbels, cadeautjes voor de kids en uitgebreid tafelen. En bij elk feestmenu hoort natuurlijk ook een lekker dessert. Want hoeveel hapjes en gerechten we ook achter de kiezen hebben, voor het nagerecht is er altijd nog wel een plekje, toch? Of je nu van klassiekers zoals chocomousse, kerststronk, ijstaart of tiramisu houdt of graag telkens iets nieuws probeert: Delhaize deelt de beste recepten voor een dessert met een feesthoedje. Laat het smaken.

Ook top: kant-en-klare patisserie, ijstaarten en desserts

Taarten & cakes voor een knallend eindejaar

Taarten & cakes voor een knallend eindejaar

Wil je het allerliefst een indrukwekkende taart, kerststronk of cake serveren als afsluiter van je feestmenu? Je hoeft er echt niet de grootste chef-kok voor te zijn, want er bestaan heel wat eenvoudige recepten voor taarten en cakes die iedereen op tafel kan zetten. Ga voor een klassieker in een feestelijk jasje, zoals warme appeltaart met kruimeldeeg, een cheesecake met speculoos of een tiramisukerststronk. Of ga de uitdaging aan en steel de show met een origineel dessert als zwartewoudtaart, alaskabombe of panettone. Er zijn geen foute keuzes, alleen lege borden!

Andere desserts om mee te scoren

Andere desserts om mee te scoren

Heb je het meer voor een mousse, trifle of een ander dessert in een glaasje? Helemaal top! Het voordeel is dat je deze feestelijke desserts makkelijk op voorhand kunt maken, zodat je de avond zelf geen werk meer hebt. Een trifle met rood fruit, chocolademousse (met Belgische chocolade, natuurlijk!), tiramisu met speculoos, klassieke rijstpap of panna cotta: je kunt alle kanten uit. En als je helemaal 'outside the box' wilt denken, ga dan samen met je kinderen aan de slag om een peperkoekenhuisje te maken. Wedden dat jij je even goed amuseert als je kroost?

Desserts voor Driekoningen

Desserts voor Driekoningen

Zodra de feestdagen achter de rug zijn, is het al tijd om aan het volgende traditionele dessert te denken. Ahja, want op 6 januari is het weer Driekoningen! En dat betekent smullen van een driekoningentaart. Koop een kant-en-klare versie uit de bakkerij van Delhaize of duik de keuken in voor een zelfgemaakte driekoningentaart. Vergeet in dat geval geen boon of een andere leuke verrassing in je taart te verstoppen. Ben je er al helemaal klaar voor? Hieronder vind je makkelijke recepten voor klassieke driekoningentaarten én desserts met een twist.