Recept zoekresultatenCamembert met verrassing
Delhaize logo
  • Camembert met verrassing
    D
Camembert met verrassingD

Camembert met verrassing

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 camembert (in houten doos)
  • 2 el geroosterde pijnboompitten
  • 1/4 groene appel
  • 1 camembert (in houten doos)
  • 2 el geroosterde pijnboompitten
  • 1/4 groene appel

Begin met koken

: 5 min + baktijd 20 min
1
Verwarm de oven voor op thermostaatstand 6 (180°C).
2
Neem de camembert uit het papier en leg ‘m in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Vul het kuiltje met de pijnboompitten en de in kleine blokjes gesneden appel. Leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel alles in een dubbel vel aluminiumfolie.
3
Laat 20 minuten in de oven bakken (of in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecue).
4
Serveer meteen met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.
1
Verwarm de oven voor op thermostaatstand 6 (180°C).
2
Neem de camembert uit het papier en leg ‘m in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Vul het kuiltje met de pijnboompitten en de in kleine blokjes gesneden appel. Leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel alles in een dubbel vel aluminiumfolie.
3
Laat 20 minuten in de oven bakken (of in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecue).
4
Serveer meteen met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1184; energie (kCal): 285; vetten (g): 21,9; verzadigde vetten (g): 13,2; koolhydraten (g): 3,1; suikers (g): 2; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 18,6; zout (g): 1,3. Energie (kcal/portie): 183,28
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1184; energie (kCal): 285; vetten (g): 21,9; verzadigde vetten (g): 13,2; koolhydraten (g): 3,1; suikers (g): 2; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 18,6; zout (g): 1,3. Energie (kcal/portie): 183,28
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Frans
Vegetarisch
Diner
Ontbijt