Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« Corn Flakes van het merk Kellogg's »Lees meer >

Sun, de oplossing voor al jouw soorten afwas, reinigt het hardnekkigste vuil voor een stralend schone vaat.

"Al meer dan 50 jaar wil Sun je het leven in de keuken makkelijker maken en je het werk uit handen nemen. Zo komt er meer tijd en energie vrij voor leukere dingen dan de vaat doen.

Vandaag gaan we voor niet minder dan 100% tevredenheid in de keuken: geen half werk maar een grondig gereinigde vaat, zonder voorspoelen, met respect voor het milieu.

We willen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen: krachtige reiniging, meer ingrediënten van natuurlijke oorsprong en een schitterende vaat om trots op te zijn.

Onze beloftes:

- de Optimum Capsules, onze N°1 vaatwascapsule, staat garant voor een uitzonderlijk grondige reiniging en een superieur resultaat.

- de All-in-1 vaatwastablet, nu met Ecolabel, verwijdert de meest hardnekkige etensresten, zelfs zonder voorspoelen, gegarandeerd 100% effectief. Nu met 70% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

- Liever zelf doseren (Poeder) of verkies je een klassiek vaatwastablet (Classic)? Dan kunnen ons Glansspoelmiddel en Zout de functies van de All-in 1 tablet ook opvangen.

-Zoek je extra hygiëne voor je vaat en de machine dan gebruik je toch de In-wash reinigingstablet?

Onze vaatwasproducten zijn goed op weg naar nog meer duurzaamheid en respect voor het milieu, zonder in te boeten op effectiviteit."

Ontdek de producten van Sun op onze online shop | Delhaize