Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Merken in de kijkerLipton Ice Tea | Delhaize

Ontdek Lipton Ice Tea, een heerlijk verfrissende ijsthee

Lipton Ice Tea is ervan overtuigd dat alles toffer is met vrienden aan je zijde en een streepje sunshine in de lucht. En natuurlijk is er geen betere manier om dat te doen dan met een Lipton Ice Tea in je hand. Of je voorkeur nu uitgaat naar een zwarte of groene thee, plat of bruisend, met of zonder suiker, Lipton Ice Tea biedt je een breed assortiment van heerlijke smaken aan. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar voor eender welk moment: 50cl-flessen voor onderweg, 1.5L-flessen voor gezellige maaltijden met het gezin of een blikje om te klinken op een tof moment met je vrienden.

Goed om te weten: onze thee is van duurzame oorsprong en dus Rainforest Alliance gecertificeerd. En omdat we om het milieu geven, worden Lipton Ice Tea-flessen gemaakt van 100% gerecycled plastic en zijn ze volledig recyclebaar.

Lipton Ice Tea Sparkling Original, ons iconisch product

Lipton Ice Tea Sparkling Original, ons iconisch product

Geniet van een Lipton Ice Tea Sparkling, onze all-time classic: heerlijk verfrissend en laag in calorieën. Of het nu in een flesje of blikje is, een moment vol bubbels en intens genot gegarandeerd!

Lipton Ice Tea, niet bruisend

Lipton Ice Tea, niet bruisend

Liever een niet-bruisende ijsthee? Ontdek het verfrissende, laag in calorieën, niet-bruisend Lipton Ice Tea assortiment. Proef de heerlijkste smaken, waaronder de klassiekers: Peach of Green. Maar ook, voor de meer avontuurlijken onder ons, Watermelon Mint, Mango Passionfruit, of Raspberry Cherryblossom.
Lipton Ice Tea Zero

Lipton Ice Tea Zero

Ontdek ook het Zero Sugar assortiment van Lipton Ice Tea, ijsthee op basis van thee-extract, zonder suiker maar toch heerlijk verfrissend. Fan van onze all-time klassiekers? Herontdek ze nu in een variant zonder suiker. Cheers met een Lipton Ice Tea Sparkling Zero, Peach Zero of Green Zero!

Ontdek de producten van Lipton op onze online shop | Delhaize