Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Coral, dé Expert in kleurwas, reinigt je gekleurd textiel tot diep in de vezels en houdt de kleuren stralend.

"Wie kleurwas zegt, zegt Coral. Al meer dan 50 jaar is ons kleurwasmiddel dé expert in kleurwas, de trouwe bondgenoot van al je kleurrijk wasgoed. Zijn unieke Color Shine Techology ™ zorgt ervoor dat kleuren langer blijven stralen en je kleding er, was na was, als nieuw blijft uitzien. En omdat niet alle kledingstukken dezelfde wasbehandeling vergen, hebben we een gevarieerd productaanbod, speciaal voor jouw verschillende soorten was: voor kleurrijk (Optimal Color), donker (Black Velvet), wit (Optimal White) of delicaat textiel (Wool & Silk).

Het wasmiddel dringt tot diep in de textielvezels door, verwijdert vlekken en verhindert dat kleuren valer worden door pluisvorming. Onze unieke Color Shine Techology ™:

- maakt de textielvezels glad en behoudt hun structuur,

- gaat het pluizen tegen, voor het behoud van de kleurintensiteit: de kleuren reflecteren het licht waardoor ze er helder en stralend blijven uitzien.

- fixeert de kleuren

- ze gaan niet in elkaar overlopen

- zwart behoudt zijn donkere intensiteit

- wit blijft stralend wit

- maakt je was extra zacht en soepel Nu maakt het merk ook een ecologische keuze: de flessen zijn van 70% gebruikte materialen die opnieuw recyclebaar zijn.

De nieuwe handgreep maakt doseren makkelijker, zo krijgt je was de beste kleurverzorging en dieptereiniging."