Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Merken in de kijkercarte-d_x0027_or

Dankzij de selectie van hoogwaardige ingrediënten, biedt Carte d'Or u een unieke dessertervaring

"Carte d'Or biedt u heerlijke momenten met z'n tweeën, met familie of met vrienden dankzij eenvoudige en lekkere dessertrecepten. Gerenommeerde chef-koks hebben voor u natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit geselecteerd voor romig en onweerstaanbaar ijs. Een Frans erfgoed en een Franse knowhow die van generatie op generatie werd doorgegeven en die deze smaak en textuur onnavolgbaar maakt.

Maak indruk op uw dierbaren met kwaliteitsvol ijs. En breng samen een goed moment door.

 

Ontdek ons volledige assortiment ijsjes in 900ml of 1,3L formaat. Heerlijke smaken zoals Madagascar Vanille, Donkere Chocolade, Colombiaanse Arabica Koffie of Caramel Fleur de Sel. Wacht niet langer om uw vrienden en familie te verrassen met een eenvoudig en lekker Carte d'Or dessert dat zowel jong als oud zal plezieren!

100% van de cacaobonen en vanillestokjes zijn Rainforest Alliance Certified. Dit betekent dat Carte d'Or voldoet aan de criteria van duurzame landbouw. Carte d'Or is ""heerlijk geëngageerd"" en hecht ook veel belang aan de kwaliteit van zijn sorbets: de ijsjes bevatten gegarandeerd ten minste 45% fruit. En 50% van het fruit is afkomstig van duurzame landbouw."

Ontdek de producten van Carte d'Or op onze online shop | Delhaize